dec 112012
 

Het plaatsen van een open luchtfilter is toegestaan. Hiervoor mag het gehele luchtfiltertraject tot de luchtmassameter worden verwijderd.

Op de foto zit links het luchtfilter. Dat mag weg, alsmede de pijp die van links naar rechts loopt.

 

 

 

 

 

Een eenvoudige manier om een open luchtfilter te monteren is door de pijp af te zagen na de bocht en vervolgens naar beneden te richten. Om die bocht niet tegen de radiateur aan te laten lopen zal de luchtmassameter iets naar beneden moeten. Met een kleine aanpassing kan hiervoor het bestaande beugeltje worden gebruikt.

 

 

 

Als de mistlapen verwijderd zijn (en waarom zouden ze er nog op zitten?), kan het filter voor de opening worden geplaatst.

 

 

 

 

 

 

Indien de Volvo 360 niet meer op kenteken staat, mogen de koplampen worden verwijderd. In september 2011 zijn een aantal Volvo’s afgekeurd omdat zij gaas hadden zitten op de plek waar eerst de koplampen zaten en erachter hadden ze een soort airbox gemaakt. Dit gaas is echter niet toegestaan! De plek van de koplamp moet opgevuld worden met niet-luchtdoorlatend kunststof.

 

Onderstaande is dus niet toegestaan!

 Geef een reactie

(required)

(required)

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> gebruiken